Cool Bear

Geplaatst op 29 juli 2014 door Angelique

Cool Bear

Wat is Cool Bear?

Cool Bear is een limonade (te verkrijgen als siroop of als kant en klaar drank) wat is gemaakt uit zuivere en biologische ingrediënten. Het is gezoet met zuivere steviolglycosiden. Cool Bear is helemaal vrij van kunstmatige toevoegingen en bevat dus geen  E-nummers, kleurstoffen, smaakstoffen. Daarnaast is Cool Bear  glutenvrij


Cool Bear is meest zuivere/natuurlijke siroop die ik tot nu toe ben tegengekomen. Onze kinderen drinken het met smaak en ook gebruik ik het in de keuken om er bijvoorbeeld yoghurt ijs of cakejes mee te maken. Meer recepten volgen nog.

Cool Bear is ook te vinden in de Vitansa Shop!

 

 


Ingredienten:

* Water

* Sap uit vruchtenconcentraat 

 • Meest natuurlijke zijn de biologische concentraten. Cool Bear gebruikt enkel biologische concentraten.

 • * Voedingszuur (citroenzuur)
 • Citroenzuur is een zuur wat erg vaak wordt toegepast aan voedingsmiddelen. Het wordt vooral gebruikt in dranken om gisting tegen te gaan. Het citroenzuur wat in Cool Bear is gebruikt is van biologische afkomst.

 • *Stevioglycosiden uit stevia
  Cool Bear is gezoet met steviolglycosiden. Deze is 97% zuiver.

 • *Natuurlijke aroma’s
  Aroma's zijn geur en smaakmakers in producten. Bij de productie van natuurlijke aroma's is elk chemisch proces verboden.

 • *Zout
  De vruchtenlimonadesiropen worden niet gelijk opgedronken en hebben dus als doel om langer houdbaar te zijn. Om dit te bereiken is een onderneming, vanuit de Europese Unie, verplicht om een conserveringsmiddel toe te voegen aan het product. De meest voorkomende en natuurlijke is zout. Cool Bear gebruikt de minimale hoeveelheid in de  siropen.


 • De verschillende smaken:

Onlangs (Juli 2014) introduceerde Cool Bear 3 nieuwe smaken. Aardbei, Framboos en Lemon- lime. Van de al bestaande smaken blijft de Appel-cassis bestaan en gaan Aardbei-munt, Aardbei-vanille en Sinas-kokos uit het assortiment.

 

Verpakking
De flessen die Cool Bear gebruikt zijn BPA vrij en voldoen aan alle wettelijk vastgestelde eisen die de EU daarvoor heeft opgelegd om biologisch product genoemd te worden. 

Gebruik van de siroop:
1 deel siroop aanlengen met 7-9 delen water. Enkel aangelengd gebruiken. Schudden voor gebruik. Na openen in koelkast bewaren.

Houdbaarheid:
Ongeopend houdbaarheid tot zie dop. Na openen 30 dagen houdbaar, in koelkast bewaren. Sinds juni 2013 wordtCool Bear geproduceerd met de zogenaamde ‘hot bottling system’, waardoor de houdbaarheid verlengd wordt naar 12 maanden na productie.

 

 

Door: Angelique

 

Bron: Ana Santiago -  coolbearbuddy

 

comments powered by Disqus

Top artikelen

Deodorant zelf maken

Deodorant zelf maken

Zelf heb ik een erg gevoelige huid, heel snel irritaties en kan maar weinig producten verdragen. Sinds een jaar ongeveer gebruik in zelfgemaakte deodorant, prettig want je weet precies wat je er in stopt en wat je dus op je huid smeert. Niets is zo persoonlijk...


Avocado

Avocado

Avocado is een vrucht van de avocado boom. Het is een bijzonder voedzame vrucht die rijk is aan onverzadigde vetten, proteïnen, vitaminen en mineralen. Er zijn veel verschillende rassen (ongeveer 400 ! geteelde vormen) Bij ons zijn er 4 verschillende te vinden:


Oil pulling

Oil pulling

Ik mijn zoektocht naar gezonder leven kwam ik regelmatig artikelen tegen over oilpulling en werd nieuwsgierig hierna. Oil pulling is een manier van ontgiften van je lichaam. Deze techniek word al heel erg lang gebruikt en gaat terug naar de ayurveda, de oude...