Nieuwste artikelen Volledige bibliotheek Artikelen van gast bloggers

Gluten

Tegenwoordig hoor je veel over gluten. Sommige mensen zijn er echt allergisch voor, anderen hebben een lichtere vorm van gluten intolerantie. Heb je regelmatig last van een buikpijn, opgeblazen gevoel, huiduitslag, depressieve klachten, gewrichtsklachten of spierpijnen? Grote kans dat je een gluten intolerantie hebt.

Geplaatst op 22 augustus 2014 door Angelique
Huid en voeding

Gastblog van Irene Lelieveld: Een mooie huid komt van binnen uit

We willen allemaal graag een mooie huid. Het is toch een soort visitekaartje naar de buitenwereld. Wanneer je huidklachten hebt, kun je daardoor heel onzeker worden. Uiteraard gaat het om je uitstraling en hoe je in het leven staat, maar als je huidklachten hebt kijk je daar zelf natuurlijk heel anders tegenaan.

Geplaatst op 03 augustus 2014 door Angelique

Top artikelen

Deodorant zelf maken

Deodorant zelf maken

Zelf heb ik een erg gevoelige huid, heel snel irritaties en kan maar weinig producten verdragen. Sinds een jaar ongeveer gebruik in zelfgemaakte deodorant, prettig want je weet precies wat je er in stopt en wat je dus op je huid smeert. Niets is zo persoonlijk...


Avocado

Avocado

Avocado is een vrucht van de avocado boom. Het is een bijzonder voedzame vrucht die rijk is aan onverzadigde vetten, proteïnen, vitaminen en mineralen. Er zijn veel verschillende rassen (ongeveer 400 ! geteelde vormen) Bij ons zijn er 4 verschillende te vinden:


Oil pulling

Oil pulling

Ik mijn zoektocht naar gezonder leven kwam ik regelmatig artikelen tegen over oilpulling en werd nieuwsgierig hierna. Oil pulling is een manier van ontgiften van je lichaam. Deze techniek word al heel erg lang gebruikt en gaat terug naar de ayurveda, de oude...