Zoku quick pop maker

Geplaatst op 24 juli 2014 door Angelique

Zoku quick pop maker

Vorige week ben ik in het bezit gekomen van een Zoku quick pop maker! De quick pop maker zet je minimaal 24 uur in de vriezer en dan kun je ter plekke je eigen variatie ijsjes maken,  bevroren fruit, sapjes, yoghurt mixen alles kan!

Je giet je sap met eventueel kleine stukjes fruit in de quick pop maker, die minimaal 24 uur in de vriezer heeft gestaan, en in 7 minuten zijn je ijsjes klaar! Puur en zonder water kristallen.

Hier vinden we de ijsjes heerlijk, er zijn al veel variaties geprobeerd inmiddels  favoriet zijn:
Banaan-kiwi-sinaasappel
Meloen –aardbei
Cool Bear* -(geiten)yoghurt-stukjes aardbei
Kijk voor meer combinaties en lekkere recepten hier: Zoku ijs  variaties

*Cool Bear is te vinden in de Vitansa shop

Op internet zijn ontelbare variaties te vinden ..ook het toevoegen van chocolade, nootjes, enz. zou geen probleem moeten zijn ..dit ga ik binnenkort proberen!

Helaas is de quick pop maker wel vrij prijzig en als ze te lang laat zitten in de vorm krijg je ze er onmogelijk uit en is het een kwestie van helemaal laten ontdooien.De quick pop maker is BPA vrij en de vloeistof die gebruikt wordt is niet giftig. In een review las ik dat het apparaat bij die persoon vloeistof lekte, Er kan natuurlijk altijd ergens een productie fout gemaakt worden, dus blijf goed opletten zelf!

 
Door: Angelique Keurentjes

comments powered by Disqus

Top artikelen

Deodorant zelf maken

Deodorant zelf maken

Zelf heb ik een erg gevoelige huid, heel snel irritaties en kan maar weinig producten verdragen. Sinds een jaar ongeveer gebruik in zelfgemaakte deodorant, prettig want je weet precies wat je er in stopt en wat je dus op je huid smeert. Niets is zo persoonlijk...


Avocado

Avocado

Avocado is een vrucht van de avocado boom. Het is een bijzonder voedzame vrucht die rijk is aan onverzadigde vetten, proteïnen, vitaminen en mineralen. Er zijn veel verschillende rassen (ongeveer 400 ! geteelde vormen) Bij ons zijn er 4 verschillende te vinden:


Oil pulling

Oil pulling

Ik mijn zoektocht naar gezonder leven kwam ik regelmatig artikelen tegen over oilpulling en werd nieuwsgierig hierna. Oil pulling is een manier van ontgiften van je lichaam. Deze techniek word al heel erg lang gebruikt en gaat terug naar de ayurveda, de oude...