Recepten

Vitansa zou Vitansa niet zijn zonder recepten! Deze zijn uiteraard onlosmakelijk met elkaar verbonden en je zult ze dan ook in overvloed terugvinden op deze website.  De recepten worden vrij regelmatig aangevuld,het loont dus de moeite om steeds opnieuw een kijkje te komen nemen in de Vitansa keuken!  Deel de recepten met vrienden via de handige buttons onder ieder recept en sla ze makkelijk op!  Laat ons ook weten als je iets hebt gemaakt, of het heeft gesmaakt en of je vragen hebt. Dit is mogelijk onder elk recept, ook met een foto!

Nieuwste recepten Recepten overzicht Gast recepten

Pindakaas

Mijn zoontje is dol op pindakaas. Samen maken we dit regelmatig zelf en dit is zo simpel en zoveel lekkerder dat ik me afvraag waarom ik dit ooit kant en klaar heb gekocht.

Geplaatst op 22 maart 2015 door Angelique
Appelcrumble

Dol zijn we erop hier, appel crumble. Ik heb er inmiddels veel verschillende gemaakt en vind ze bijna allemaal lekker :-) . Onderstaande variatie kwam per ongeluk tot stand omdat ik niet voldoende havervlokken had en ik moet zeggen het is een blijvertje!

Geplaatst op 22 maart 2015 door Angelique
Hazelnoot - choco pasta

Heerlijk is dit, deze hazelnoot choco pasta vinden we hier echt super! En zo enorm simpel te maken. Het geheim van dit recept is "geduld" zodat het ook echt een smeuïge pasta wordt.

Geplaatst op 03 maart 2015 door Angelique
Bananen spelt broodje

Een erg lekker broodje die je zowel bij de lunch of als koek kunt gebruiken. Enkel en alleen gezoet met banaan en eventueel een handje rozijnen! De kindjes nemen het erg graag mee in hun koek trommeltje voor op school. Je kunt er lekker mee variëren naar eigen voorkeur. Spelt is niet glutenvrij, het wordt door mijzelf echter wel veel beter verdragen als tarwe vandaar dat ik dit ook af en toe gebruik.

Geplaatst op 12 september 2014 door Angelique

Top recepten

Bananencake Superdeluxe

Bananencake Superdeluxe

Afgelopen weekend een overheerlijke cake gemaakt, je mag het eigenlijk geen cake meer noemen, het is meer een gebakje! De plakken zijn goed in te vriezen, zorg dat je ze een paar uur voor het eten weer uit de vriezer haalt. Deze cake is door de hele familie...


Chocoladebrokken ála An

Chocoladebrokken ála An

Chocolade, ik ben er dol op! Onderstaand receptje is hier favoriet bij het hele gezin. Voeg naar eigen smaak een vulling toe en smullen maar! Varieer er lekker op los met de vulling en maar je eigen top chocoladebrokken. Laat via de mogelijkheden op deze...


Avocado-chocomousse

Avocado-chocomousse

Avocado wordt gezien als een van de voedzaamste fruit soorten. Het is een bron van goede eiwitten, goede vetten (verhoogd het HDL cholesterol), vitamines en mineralen. Sommige mensen vinden het lekker om hem zo leeg te lepelen of te verwerken in bv een salade....