Recepten

Vitansa zou Vitansa niet zijn zonder recepten! Deze zijn uiteraard onlosmakelijk met elkaar verbonden en je zult ze dan ook in overvloed terugvinden op deze website.  De recepten worden vrij regelmatig aangevuld,het loont dus de moeite om steeds opnieuw een kijkje te komen nemen in de Vitansa keuken!  Deel de recepten met vrienden via de handige buttons onder ieder recept en sla ze makkelijk op!  Laat ons ook weten als je iets hebt gemaakt, of het heeft gesmaakt en of je vragen hebt. Dit is mogelijk onder elk recept, ook met een foto!

Nieuwste recepten Recepten overzicht Gast recepten

Choco-CoolBear cakejes

Cool Bear is niet alleen een lekkere limonade, je kunt er het ook gebruiken als zoetstof in je baksels of ijsjes. In deze chocolade cakejes heb ik Cool Bear gebruikt als zoetstof. Ze zijn zeker voor de echte chocoholic een ware traktatie.

Geplaatst op 04 augustus 2014 door Angelique
Bonbons Irene

Gezonde bonbons, hoe mooi kan het zijn! Deze bonbons bevatten alleen maar gezonde ingrediënten en zijn een ware lekkernij. Met de basis kun je veel kanten op, en er flink mee variëren. Ik gebruikte voor de garnering kokosrasp en hennep zaadjes.

Geplaatst op 03 augustus 2014 door Angelique
Pudding mango-banaan

Zelf heb ik niet zoveel met toetjes moet ik eerlijk zeggen, maar de rest van het gezin is er dol op! Er zijn heel erg veel verschillende recepten te vinden, maar de voorkeur gaat hier toch altijd weer naar deze variant, Enkel en alleen gezoet met fruit! Zo maak ik het:

Geplaatst op 03 augustus 2014 door Angelique
Vijgen-noten snoepjes

Tijdens het opruimen kwam ik een aangebroken zakje met gedroogde vijgen tegen. Vijgen-noten snoep balletjes zijn het geworden en het resultaat mag er zijn al zeg ik het zelf :-) ..alhoewel niet alleen ikzelf maar het hele gezin was er blij mee, voor ieder wat wils zat er tussen.

Geplaatst op 29 juli 2014 door Angelique

Top recepten

Bananencake Superdeluxe

Bananencake Superdeluxe

Afgelopen weekend een overheerlijke cake gemaakt, je mag het eigenlijk geen cake meer noemen, het is meer een gebakje! De plakken zijn goed in te vriezen, zorg dat je ze een paar uur voor het eten weer uit de vriezer haalt. Deze cake is door de hele familie...


Chocoladebrokken ála An

Chocoladebrokken ála An

Chocolade, ik ben er dol op! Onderstaand receptje is hier favoriet bij het hele gezin. Voeg naar eigen smaak een vulling toe en smullen maar! Varieer er lekker op los met de vulling en maar je eigen top chocoladebrokken. Laat via de mogelijkheden op deze...


Avocado-chocomousse

Avocado-chocomousse

Avocado wordt gezien als een van de voedzaamste fruit soorten. Het is een bron van goede eiwitten, goede vetten (verhoogd het HDL cholesterol), vitamines en mineralen. Sommige mensen vinden het lekker om hem zo leeg te lepelen of te verwerken in bv een salade....