Recepten

Vitansa zou Vitansa niet zijn zonder recepten! Deze zijn uiteraard onlosmakelijk met elkaar verbonden en je zult ze dan ook in overvloed terugvinden op deze website.  De recepten worden vrij regelmatig aangevuld,het loont dus de moeite om steeds opnieuw een kijkje te komen nemen in de Vitansa keuken!  Deel de recepten met vrienden via de handige buttons onder ieder recept en sla ze makkelijk op!  Laat ons ook weten als je iets hebt gemaakt, of het heeft gesmaakt en of je vragen hebt. Dit is mogelijk onder elk recept, ook met een foto!

Nieuwste recepten Recepten overzicht Gast recepten

Cake met bananen, kokosmeel en blauwe bessen

Deze cake is bedacht naar aanleiding van een aantal ingrediënten die op moesten, en hij is verrassend lekker geworden, te lekker om niet te delen! Een super combinatie door de bananen, blauwe bessen, noten en het kokosmeel.

Geplaatst op 07 april 2014 door Angelique
Friet

Mama's friet, dat is hier toch echt wel favoriet in huis. En hoe simpel kan het zijn om ze te maken..het is echt een peuleschil :-) Voor me zelf maak ik ze ook regelmatig van bataat omdat deze wat minder snelle koolhydraten bevat en maar helaas kan ik daar de rest van het gezin niet blij mee maken. Zo maak ik ze:

Geplaatst op 05 april 2014 door Angelique
Gevulde eieren

Erg lekker bij veel gelegenheden deze gevulde eieren, bij ons thuis eigenlijk altijd een succes! Makkelijk te maken en budget vriendelijk.

Geplaatst op 21 maart 2014 door Angelique
Chocoladebrokken ála An

Chocolade, ik ben er dol op! Onderstaand receptje is hier favoriet bij het hele gezin. Voeg naar eigen smaak een vulling toe en smullen maar! Varieer er lekker op los met de vulling en maar je eigen top chocoladebrokken. Laat via de mogelijkheden op deze pagina weten wat jou favoriete zelfgemaakte chocolade variatie is!

Geplaatst op 13 maart 2014 door Angelique

Top recepten

Bananencake Superdeluxe

Bananencake Superdeluxe

Afgelopen weekend een overheerlijke cake gemaakt, je mag het eigenlijk geen cake meer noemen, het is meer een gebakje! De plakken zijn goed in te vriezen, zorg dat je ze een paar uur voor het eten weer uit de vriezer haalt. Deze cake is door de hele familie...


Chocoladebrokken ála An

Chocoladebrokken ála An

Chocolade, ik ben er dol op! Onderstaand receptje is hier favoriet bij het hele gezin. Voeg naar eigen smaak een vulling toe en smullen maar! Varieer er lekker op los met de vulling en maar je eigen top chocoladebrokken. Laat via de mogelijkheden op deze...


Avocado-chocomousse

Avocado-chocomousse

Avocado wordt gezien als een van de voedzaamste fruit soorten. Het is een bron van goede eiwitten, goede vetten (verhoogd het HDL cholesterol), vitamines en mineralen. Sommige mensen vinden het lekker om hem zo leeg te lepelen of te verwerken in bv een salade....