Recepten

Vitansa zou Vitansa niet zijn zonder recepten! Deze zijn uiteraard onlosmakelijk met elkaar verbonden en je zult ze dan ook in overvloed terugvinden op deze website.  De recepten worden vrij regelmatig aangevuld,het loont dus de moeite om steeds opnieuw een kijkje te komen nemen in de Vitansa keuken!  Deel de recepten met vrienden via de handige buttons onder ieder recept en sla ze makkelijk op!  Laat ons ook weten als je iets hebt gemaakt, of het heeft gesmaakt en of je vragen hebt. Dit is mogelijk onder elk recept, ook met een foto!

Nieuwste recepten Recepten overzicht Gast recepten

Luikse wafels

Wij zijn niet zulke zoetliefhebbers, ik gebruikte in dit recept 70 gram kokosbloesemsuiker omdat ik geen sukrin wil gebruiken.

Geplaatst op 22 januari 2014 door Angelique
Courgette spaghetti

Een leuke variatie om eens wat meer groenten aan je maaltijd toe te voegen is deze courgette spaghetti. Deze saus gebruik ik vaak als basis saus voor bij pasta, quinoa of bij groenten. Nu dus bij mijn variatie op de courgette spaghetti.

Geplaatst op 20 januari 2014 door Angelique
Bloemkoolrijst roerbak

Wil je eens wat meer groenten toevoegen aan je menu, dan is dit misschien een leuke en lekkere optie. Dit gebruikte ik voor 2 personen, je kunt hier natuurlijk alle restjes groenten aan toevoegen die je nog in huis hebt. Ik gebruik voornamelijk biologische groenten en altijd biologisch vlees.

Geplaatst op 18 januari 2014 door Angelique
Kindertraktatie

Deze fruit traktatie maakte ik voor de zesde verjaardag van ons zoontje om op school uit te delen. Ze vielen goed in de smaak bij zowel de kindjes als de juffen. Gezond, lekker en leuk!


Heb je zelf leuke maar vooral gezonde ideeën om als kinder traktatie te gebruiken? We vinden het super als je deze met ons deelt!

Geplaatst op 02 januari 2014 door Angelique

Top recepten

Bananencake Superdeluxe

Bananencake Superdeluxe

Afgelopen weekend een overheerlijke cake gemaakt, je mag het eigenlijk geen cake meer noemen, het is meer een gebakje! De plakken zijn goed in te vriezen, zorg dat je ze een paar uur voor het eten weer uit de vriezer haalt. Deze cake is door de hele familie...


Chocoladebrokken ála An

Chocoladebrokken ála An

Chocolade, ik ben er dol op! Onderstaand receptje is hier favoriet bij het hele gezin. Voeg naar eigen smaak een vulling toe en smullen maar! Varieer er lekker op los met de vulling en maar je eigen top chocoladebrokken. Laat via de mogelijkheden op deze...


Avocado-chocomousse

Avocado-chocomousse

Avocado wordt gezien als een van de voedzaamste fruit soorten. Het is een bron van goede eiwitten, goede vetten (verhoogd het HDL cholesterol), vitamines en mineralen. Sommige mensen vinden het lekker om hem zo leeg te lepelen of te verwerken in bv een salade....