De hormoonfactor

Ralph Moorman -

Van minstens negen verschillende hormonen is de afgelopen jaren vastgesteld dat ze het gewicht beïnvloeden. Verkeerde eetgewoonten, stress en slaapgebrek kunnen deze hormonen in de war sturen. Ontregelde hormonen zorgen vervolgens voor een ontspoord hongergevoel en een te snelle omzetting van voeding in lichaamsvet.

In het boek De hormoonfactor vertelt Ralph Moorman hoe mensen vaak met de beste bedoelingen hun hormonen verstoren. Zo blijkt dat een caloriebeperkt dieet hormonale veranderingen veroorzaakt die de vetverbranding juist belemmeren. Ook overdreven fanatiek sporten heeft een funest hormonaal effect. ‘Hormonen zijn de missing link ;in alle bestaande methodes om gezond te leven.


Moorman geeft in De hormoonfactor voedings- en fitnessadviezen waarmee de eigen hormonen op natuurlijke wijze terug in balans gebracht kunnen worden. Mensen die zijn baanbrekende ‘hormoonbalansprogramma’ nu al volgen, vertellen in De hormoonfactorover de soms spectaculaire effecten. Onder hen visagist/kapper Mari van de Ven, politicus Onno Hoes, interieurdesigner Eric Kuster, directeur van het Nederlandse Rode Kruis Cees Breederveld en ex Big Diet-kandidaat Laetitia de Haas. De hormoonfactor is niet het zoveelste crashdieet, maar verantwoorde adviezen gebaseerd op degelijke wetenschap. Een verrassende aanpak die makkelijk is vol te houden en blijvend werkt!


Auteur Ralph Moorman
Taal Nederlands
Gewicht 342,00 gram
Druk 12
ISBN 9789079142095
DOWNLOAD HIER HET INKIJKEXEMPLAAR

De hormoonfactor € 16,75


Alle op deze website vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

comments powered by Disqus